OpvoedParty

Dé manier om van elkaar te leren

Iedere ouder/verzorger heeft vragen over opvoeden. Een laagdrempelige manier van opvoedingsondersteuning is de OpvoedParty (een initiatief van Katrien Laane – Lunamare). Hierbij ontmoeten ouders/verzorgers elkaar om hun kennis en ervaring delen. Elke ouder/verzorger heeft zijn eigen kijk op verschillende situaties waar een ander weer van kan leren. Een ander de les gaan lezen is zeker niet de bedoeling bij deze bijeenkomst, echter elkaar stimuleren om een verschil van mening te zien als een kans om van elkaar te leren, wel.

De OpvoedParty vind plaats in een huiskamersetting onder deskundige begeleiding en duurt ongeveer 2 uur.

Het doel van een OpvoedParty is ouders/verzorgers een (veilige) plek bieden waar zij hun opvoedingsvragen kunnen delen met anderen die in een soortgelijke situatie zitten. Ook kan er gebruik gemaakt worden van het Opvoedpartyspel waarin aan de hand van kaartjes met situatieschetsen, uitgangspunten en dilemma’s het gesprek vanzelf op gang wordt gebracht.

Wilt u graag een keer een OpvoedParty organiseren (de gastheer/-vrouw zijn), dan zal er een overleg plaatsvinden (bij u thuis of telefonisch) over praktische zaken zoals datum, tijd, ruimte etc. U zorgt zelf voor deelnemers (5-10 personen exclusief u zelf).

Extra info

Tarief: € 75,-

U ontvangt allen aan het einde van de bijeenkomst een leuk presentje!

Indien uw locatie zich buiten een straal van 20 kilometer (vanuit Spierdijk) bevindt, wordt er €0,19 reiskostenvergoeding per extra kilometer gerekend.