OpvoedParty

Dé manier om van elkaar te leren
Iedere ouder/verzorger heeft vragen over opvoeden. Een laagdrempelige manier van opvoedingsondersteuning is de OpvoedParty (een initiatief van Katrien Laane – Lunamare). Hierbij ontmoeten ouders/verzorgers elkaar om hun kennis en ervaring delen. Elke ouder/verzorger heeft zijn eigen kijk op verschillende situaties waar een ander weer van kan leren. Een ander de les gaan lezen is zeker niet de bedoeling bij deze bijeenkomst, echter elkaar stimuleren om een verschil van mening te zien als een kans om van elkaar te leren, wel.
 
De OpvoedParty vind plaats in mijn praktijk onder deskundige begeleiding en duurt ongeveer 2 uur.
 
Het doel van een OpvoedParty is ouders/verzorgers een (veilige) plek te bieden waar zij hun opvoedingsvragen kunnen delen met anderen die in een soortgelijke situatie zitten. Ook kan er gebruik gemaakt worden van het Opvoedpartyspel waarin aan de hand van kaartjes met situatieschetsen, uitgangspunten en dilemma’s het gesprek vanzelf op gang wordt gebracht.
Vanuit Just Bee Happy worden er party’s georganiseerd, ook is het mogelijk deze party zelf te boeken mits u 5-10 deelnemers (exclusief u zelf) zelf meeneemt. De locatie is bij beide opties bij Just Bee Happy.

Extra info

Kosten per deelnemer: € 12,50
Incl. Koffie/thee met wat lekkers én een presentje achteraf voor iedere deelnemer.