Shantala kindermassage
Shantala (kinder)massage is een ontspanningsmassage speciaal afgestemd op kinderen (en jong volwassenen) van 4 tot 14 jaar. Kinderen (en jong volwassenen) die in deze snelle maatschappij opgroeien kunnen erg veel baat hebben bij een ontspanningsmassage. De ontwikkeling gaat in een hoog tempo wat kan leiden tot onrust, spanningen, gedragsproblemen, slapeloosheid of gewoon niet lekker in je vel zitten.

Door de zachte en ontspannen aanrakingen maakt het dat zij zich meer bewust worden van hun eigen lichaam. Ook leren zij hun eigen grenzen respecteren en die van anderen. De massage zorgt er onder andere voor dat zij emotioneel sterker worden en ook op het gebied van slapen, leren en spelen kan de massage positieve effecten hebben. De massage zorgt ervoor zij zich veilig en geaccepteerd voelen.

Behandelwijze
Bij het maken van een afspraak heb ik een paar vragen, dit is nodig om de massage zo goed mogelijk af te kunnen stemmen op zijn/haar behoeften. Ik ga zorgvuldig en vertrouwelijk om met deze gegevens en zal de gegevens nooit aan derden verstrekken.

Voordat ik ga masseren leg ik eerst uit hoe ik te werk ga zodat je weet wat er gaat gebeuren. Ik doe mijn uiterste best om jou eerst op je gemak te stellen zodat we samen het beste uit de massage kunnen halen.

Ik masseer met de massage oliën van De Groene Linde. Ook maak ik gebruik van de essentiële oliën van De Groene Linde verdund op het lichaam. Welke essentiële olie ik zal gebruiken is afhankelijk van de reden waarom je gemasseerd gaat worden. (pure ontspanning, oppepper, rust etc.) Je houdt ten alle tijden het ondergoed aan.*

Na afloop krijgt je via e-mail een feedbackverzoek. Het is voor mij heel waardevol als je daar jou ervaring vermeld over de massage. Zet je hem ook op openbaar? Dan plaats ik de recensie op mijn website.

*In mijn praktijk is het verplicht om tijdens deze gehele massage als ouder/verzorger aanwezig te zijn tenzij we anders afspreken.

Extra info

Een massage duurt 45 minuten (dit kan afwijken n.a.v. de behoefte van uw kind)