Shantala kindermassage
Shantala kindermassage is een ontspanningsmassage speciaal afgestemd op kinderen van 4 tot 18 jaar. Kinderen die in deze snelle maatschappij opgroeien kunnen erg veel baat hebben bij een ontspanningsmassage. De ontwikkeling van kinderen gaat in een hoog tempo wat kan leiden tot onrust, spanningen, gedragsproblemen, slapeloosheid of gewoon niet lekker in je vel zitten.

Door de zachte en ontspannen aanrakingen maakt het dat de kinderen zich meer bewust worden van hun eigen lichaam. Ook leert het kind zijn eigen grenzen respecteren en die van anderen. De massage zorgt er onder andere voor dat het kind emotioneel sterker wordt en ook op het gebied van slapen, leren en spelen kan de massage positieve effecten hebben. De massage zorgt ervoor dat het kind zich veilig en geaccepteerd voelt.

Behandelwijze
Bij het maken van een afspraak heb ik een paar vragen, dit is nodig om de massage zo goed mogelijk af te kunnen stemmen op zijn/haar behoeften. Ik ga zorgvuldig en vertrouwelijk om met deze gegevens en zal de gegevens nooit aan derden verstrekken.

Voordat ik het kind ga masseren leg ik eerst uit hoe ik te werk ga zodat het kind weet wat er gaat gebeuren. Ik doe mijn uiterste best om het kind eerst op zijn/haar gemak te stellen zodat we het beste uit de massage kunnen halen.

Ik masseer meestal met de massage oliën van De Groene Linde, deze bestaan voornamelijk uit sesamolie koud geperst. Ook maak ik gebruik van de essentiële oliën van De Groene Linde zowel verdund op het lichaam of in de diffuser. Welke essentiële olie ik zal gebruiken is afhankelijk van de reden waarom uw kind gemasseerd gaat worden. (pure ontspanning, oppepper, rust etc.) Het kind houdt ten alle tijden het ondergoed aan.*

Na afloop krijgt u via e-mail een feedbackverzoek. Het is voor mij heel waardevol als u (of uw kind) daar uw ervaring vermeld over de massage. Zet u hem ook op openbaar? Dan plaats ik de recensie op mijn website.

*In mijn praktijk is het verplicht om tijdens de gehele massage als ouder/verzorger aanwezig te zijn tenzij we anders afspreken.

Extra info

Een massage duurt 45 minuten (dit kan afwijken n.a.v. de behoefte van uw kind)

Prijzen per 1 januari 2020:
Kinderen 4 -11 jaar € 26,50
Kinderen 12-18 jaar € 29,50